Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Ajuda a domicili a una persona gran

Número d'oferta317575

Publicat - Modificat23/11/2021 - 25/11/2021

UbicacióBadalona

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Cuidadors de persones grans a domicili

Tasques específiquesAjuda a una persona gran per aixecar-se del llit, higiene persona i/o dutxes, vestir-se. Acompanyar-la, ajudar-la amb els moviments. És una persona amb mobilitat però molt gran. Preparació dels menjars de les dos persones que viuen a la casa. Neteja i ordre de la llar.

Capacitats requeridesPersona amb experiència amb el tracte amb persones grans o dependents. Disponibilitat per treballar amb jornada completa de dilluns a diumenge amb els festius corresponents a la setmana. Persona amb paciència, cura i empatia. Dinàmica i amb capacitat d'organitzar-se de forma autònoma.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit.

Requisits

Importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/11/2021

Horari De dilluns a diumenge de 9:00 a 17:00-amb festius

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable