Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Peó de recollida residus (substitucions)

Número d'oferta317570

Publicat - Modificat23/11/2021 - 26/11/2021

UbicacióMataró

Ocupació9442 - Classificadors de residus, operaris d'ecoparc i recollidors de ferralla

Tasques específiquesImprescindible: acreditació de Serveis socials com a persona en risc d'exclusió social. -Càrrega i descàrrega del residu a recollir: acostar els contenidors a la part posterior del camió , maneig de botonera, recol·locació dels contenidors. -Recollida porta a porta, recollir les bosses prèvia selecció del residu que toca per llençar-les a la part posterior del camió. -Seleccionar el residu i en cas necessari informar si no és apte per ser recollit i deixar nota a l'usuari. Interessats/es enviar currículum indicant nº oferta 317570 al correu: sempre@argentona.cat

Capacitats requerides- Amb informe de Serveis Socials - Carnet B + cotxe - Persona físicament forta - Coneixements bàsics de l'àrea - Comunicació i resolució dels reptes diaris. - Adaptació al canvi. - Disponibilitat horària - Capacitat aprenentatge i habituat/da a petites gestions administratives - Treball en equip - Bona predisposició per desenvolupar coneixements de qualitat, medi ambient i prevenció.

Tasques desenvolupar Classificar paper, vidre, plàstic, alumini o altres materials de reciclatge per tipus. Identificar i retirar mobiliari, equips, màquines o components que puguin reparar-se o reutilitzar-se.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/01/2022

Salari mensual 987€

Horari De dilluns a diumenge amb un dia festa

Esforç físic

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable