Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC DE PRODUCCIÓ LOGÍSTICA

Número d'oferta317391

Publicat - Modificat19/11/2021 - 24/11/2021

UbicacióSeva

Ocupació1315 - Directors d'empreses d'abastament, transport, distribució i similars

Tasques específiquesEs precisa incorporar un tècnic per a gestionar projectes logístics així com enviaments de vehicles per via aèria, marítima i terrestre. Les funcions i tasques seran les següents : Gestió integral de projectes. Gestió i control integral de flotes. Gestió d'enviaments aeris, marítims i terrestres.Preparació de pressupostos. Preparació de documentació per enviaments i duanes: carnets ATA, AWB, BL, DGD, CMR, etc. .Creació de presentacions internes i externes. Cerca de proveïdors, valoració i anàlisi d'ofertes. Resolució de problemes i incidències.

Capacitats requeridesConeixement d¿operatives logístiques, packaging i les particularitats de cada mitjà de transport. Bon domini de l´anglès i valorable altres idiomes. Capacitat de treball sota pressió. Capacitat de reacció i adaptabilitat. Proactiu/va. Disponibilitat per viatjar. Bon tracte amb el client. Persona responsable i implicada. Persones interessades enviar currículum a seleccio@mancoplana.cat.

Tasques desenvolupar Negociar contractes amb els proveïdors perquè es compleixin els requisits de qualitat, cost i lliurament. Supervisar i examinar els sistemes d'emmagatzematge i d'existències perquè es compleixin els requisits d'abastament i es controlin els nivells d'existències. Controlar la distribució de vehicles de carretera, trens, vaixells o aeronaus. Establir i gestionar pressupostos, controlar les despeses i assegurar la utilització eficient dels recursos. Planificar i dirigir la feina diària.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Anglès - Nivell Independent B2

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 3

Informació d'interès

Data d’incorporació 13/12/2021

Horari Segons necessitats dels clients

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaDurada indeterminada per obra o servei