Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUIDADOR/A PER DOMICILI

Número d'oferta317210

Publicat - Modificat16/11/2021 - 25/11/2021

UbicacióSant Hipòlit de Voltregà

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents d'atenció domiciliària

Tasques específiquesTasques d'atenció domiciliària a una persona de 99 anys i preparar els àpats.

Capacitats requeridesAdaptabilitat, coneixements tècnics d'higiene, alimentació i mobilitzacions, iniciativa, alta responsabilitat i capacitat de relació interpersonal. Valorable títulació de Certificat de Professionalitat d'Atencio Sociosanitaria o Cicle Formatiu d'Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/11/2021

Horari 7.30 a 10.30 y de 14.30 a 16h

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei