Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va comptable

Número d'oferta317011

Publicat - Modificat12/11/2021 - 25/11/2021

UbicacióIgualada

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Administratius comptables

Tasques específiquesComptabiltizació de factures emeses i rebudes. Relacions amb administracions. Confecció i presentació de CCAA al Registre Mecantil. Atenció telefònica i arxiu. 3 mesos + 9 mesos + indefinit.

Capacitats requeridesExperiència mínima de dos a tres anys en el sector. Formació: FP / CFGS Administració, es valorarà titulació superior (ADE, Dret, Empresarials, RRHH) Coneixement del PGC i paquet Office. Es valora coneixement del software DelSol. Competències: capacitat de treball en equip, proactiva, autònoma, empàtica. Discreció i confidencialitat.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Administració - Gestió administrativa

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Informàtica Programari de gestió -

Programari d'Ofimàtica -

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/11/2021

Horari 8 a 14h

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable