Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUIDADORA D'UNA PERSONA GRAN PELS MATINS

Número d'oferta316718

Publicat - Modificat08/11/2021 - 09/11/2021

UbicacióSant Vicenç de Montalt

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Auxiliars de gerontologia a domicili

Tasques específiquesASSISTÈNCIA I ACOMPANYAMENT A UNA SENYORA GRAN AMB UN PRINCIPI DE MALALTIA NEUROLÒGICA DEGENERATIVA TENINT CURS DE LES SEVES NECESSITATS EPSECÍFIQUES EN QUANT A BENESTAR, HIGIENE I SALUT. GESTIONAR COMPRES, DINARS I NETEJA ASSOCIADA A LA PERSONA DE LA QUE HA DE TENIR CURA.

Capacitats requeridesQUE PARLI O ENTENGUI PERFECTAMENT EL CATALÀ QUE TINGUI EXPERIÈNCIA PRÈVIA EN L'ATENCIÓ A PERSONES AMB ALZHEIMER LES PERSONES INTERESSADES HEU DE: 1r. APUNTAR-SE A L'OFERTA 2n. ENVIAR EL SEU CURRICULUM ACTUALITZAT A girofc@svmontalt.cat INDICANT EL NÚM. D'OFERTA. 316718 NO TINDREM EN COMPTE CAP CANDIDATURA QUE NO ENVII EL SEU CURRÍCULUM.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Independent B1

Molt importants

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Sanitat

Branca C.Formatiu Grau Superior
Serveis socioculturals i a la comunitat

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/11/2021

Salari mensual 831€

Horari DE DILLUNS A DISSABTE PELS MATINS (5 HORES DIÀRIES

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent