Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AUXILIAR D'ACCESSOS. amb Anglès

Número d'oferta316356

Publicat - Modificat29/10/2021 - 29/10/2021

UbicacióSant Adrià de Besòs

Ocupació5833 - Conserges d'edificis: Conserges d'edificis

Tasques específiquesControl de entrada de personal a las instalaciones. Rondas de mantenimiento en las instalaciones. Asistencia a los clientes ante cualquier anomalía en las instalaciones. Realización de tarjetas -Check-in y check-out puntuales. Control de residuos. Apagado y encendido de luces y apertura y cierre de salas Apagado y encendido de luces y apertura y cierre de salas *Se precisa de una persona que maneje ORDENADOR a nivel medio y que tenga un nivel de INGLÉS medio-alto para la atención diaria de los/as usuarios/as

Capacitats requeridesSe precisa de una persona que maneje ORDENADOR a nivel medio y que tenga un nivel de INGLÉS medio-alto para la atención diaria de los/as usuarios/as Persona puntual, organizada y responsable.

Tasques desenvolupar Participar en tasques de neteja, reparacions senzilles i manteniment de l'interior de l'edifici. Ocupar-se d'escalfadors i calderes per al subministrament de calefacció i d'aigua calenta. Vetllar perquè el comportament de llogaters i visitants s'ajusti a les normes aplicables en matèria de sorolls molests o ús autoritzat dels locals. Prestar serveis de poca importància als llogaters, per exemple guardant els paquets que arribin durant la seva absència o donant alguna informació que sol·licitin els visitants que no els trobin al seu domicili. Recórrer els edificis per vetllar per la seva seguretat. Emplenar fulls de registre i proporcionar als llogaters còpies de les normes.

Informació d'interès

Data d’incorporació 12/11/2021

Salari mensual 1014€

Horari Dilluns a diumenge de 23 a 7h ( setmanes alternes)

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusPersones amb discapacitat

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament nit