Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a de manteniment

Número d'oferta316253

Publicat - Modificat28/10/2021 - 23/11/2021

UbicacióSanta Eulàlia de Ronçana

Ocupació7403 - Mecànics i ajustadors de maquinària agrícola i industrial: Mecànics de màquines fixes

Tasques específiquesLaboratori de cosmètica cerca tècnic/a de manteniment: Resoldre avaries de màquines i instal·lacions. Realitzar manteniment preventiu/correctiu. Ajustar les màquines de producció per complir amb la planificació. Supervisar el manteniment de les instal·lacions per garantir el seu bon funcionament i conservació. Executar les feines assignades pel responsable del departament o planificador. Vetllar pel bon funcionament de la planta productiva. Col·laborar i participar amb el responsable de l'àrea en la millora continua. Contracte indefinit. SBA: 18.000-23.000E (x 12 o 14 o 15 pagues)

Capacitats requeridesEstudis de Batxillerat o de CFGM de Manteniment electromecànic. Experiència de 2 anys en posicions similars. Persona proactiva, avesada a treballar en equip i amb habilitats comunicatives. Disponibilitat per treballar M/T rotant setmanalment (38,5h/setmana). L'empresa té servei de càtering i activitats esportives

Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Greixar i oliar motors fixos i maquinària agrícola i industrial. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions. Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades. Registrar les reparacions i el manteniment realitzats.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B o A

Vehicle propi

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Manteniment i Serveis a la producció - Manteniment Electromecànic

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Català - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/11/2021

Horari matí de 6 a 14 /tarde de 14 a 22, rotació setmanal

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit