Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

COL·LABORADORS DE SUPERMERCAT ALIMENTACIÓ

Número d'oferta315871

Publicat - Modificat21/10/2021 - 25/11/2021

UbicacióBadalona

Ocupació5220 - Venedors de botigues i magatzems: Dependents empleats de comerç

Tasques específiquesAsegurar la presentación de los productos en el lineal. Atender a la clientela y aportar valor en un entorno exigente, todo ello para facilitar su experiencia de compra en nuestras tiendas y así mantener la base actual de clientes y ampliarla. Con un trabajo meticuloso en la caja, garantizar la facturación correcta de todos los artículos. Colaborar con tus compañeros y compañeras en las diferentes tareas de la tienda (Reposición, Picking, Orden y Limpieza, Recepción de mercancía, Horneado).

Capacitats requeridesOrientació al client i a les vendes 30h semanales en horario rotativo intensivo. Versatilidad de tareas. - Formación inicial de una semana en nuestros centros formadores e ir creciendo dentro de la tienda, asumiendo más responsabilidades.

Tasques desenvolupar Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l'establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre'ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/11/2021

Salari mensual 963€

Horari Rotatiu matí i tarda

Atenció al públic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

ProrrogableNo

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva