Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Personal de sala (cambrers/es per restaurant d'un hotel)

Número d'oferta314954

Publicat - Modificat04/10/2021 - 11/10/2021

UbicacióAlella

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula

Tasques específiquesAtenció a les peticions dels clients prenent nota de la comanda i tramitar-ho al servei de barra o cuina. Assessorament als clients sobre la carta i resolució de possibles dubtes en quant a la oferta del restaurant. Responsable de la preparació de les taules, organització i correcta disposició de la sala. S'ocupa que la vaixella, cristalleria, coberteria i la roba de taula estiguin en estat òptim abans i després de cada servei. Recepció dels clients i acompanyament a les taules. Realitzar tasques de flamejat i serveis de guarnició a sala, si és necessari. Atenció a reclamacions.

Capacitats requeridesPreferible formació en l'àrea d'hoteleria i turisme i experiència professional com a cambrer/a a sala. Persona dinàmica, polivalent, perfil molt comercial i servicial. Amb capacitat de treballar en equip. Disponibilitat horària per mitja jornada. INTERESSATS INSCRIURE'T A XALOC I ENVIAR CV A OCUPACIO@ALELLA.CAT

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Comprovar els documents d'identitat dels clients per verificar que tenen l'edat per servir-los begudes alcohòliques. Adoptar mesures per limitar els problemes derivats dels excessos de beguda, com ara persuadir els clients perquè deixin de beure, denegar-los el servei o disposar el seu trasllat. Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Llengua Català

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Recomanables

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Hostaleria i Turisme

Branca C.Formatiu Grau Superior
Hostaleria i Turisme

Llengua Anglès

Francès

Formació professionalitzadora Serveis de restaurant

Informació d'interès

Data d’incorporació 11/10/2021

Horari Jornada parcial - 20 hores (torns rotatius)

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable