Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

DINAMITZADOR/A PROJECTE ÒMNIA

Número d'oferta314163

Publicat - Modificat20/09/2021 - 29/09/2021

Data tancament oferta29/09/2021

UbicacióHospitalet de Llobregat

Ocupació2325 - Instructors d'ensenyament no reglat en tecnologies de la informació: Professors de cursos de formació en tecnologies de la informació

Tasques específiquesDinamitzador/a projecte Òmnia. Crear i potenciar cursos i tallers per a donar suport a la línia d'inserció sociolaboral (línia de joves i adults) i la línia Inter generacional. Treball transversal i conjunt amb altres programes o seccions de l'Esplai. Reunions amb ajuntaments, SOC i Serveis Socials. Fer xarxa amb altres entitats del territori i punts Òmnia. Potenciar el treball comunitari. Gestionar i organitzar adequadament el recurs de l'ACTIC. Dinamització i coordinació de tallers per a infants i joves de l'entitat i tallers TIC amb públic adult.

Capacitats requeridesHabilitats pedagògiques, socioeducatives, dinamitzadores i organitzatives. Compromís i implicació amb el projecte. Formació universitària, CFGS o CFGM, àmbit social. Formació TIC. Certificat negatiu d'antecedents d'abusos sexuals Experiència realitzant tasques similars. Horari a convenir 30h/set, dilluns a divendres (matins i alguna tarda), dissabtes i festius puntuals. Sou segons conveni.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/10/2021

Horari dill.-div. (matins i alguna tarda), diss. puntuals

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei