Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ DE PROCESSOS QUÍMICS PLANTA DE DESTIL·LACIÓ

Número d'oferta313920

Publicat - Modificat15/09/2021 - 29/10/2021

UbicacióSant Just Desvern

Ocupació8131 - Operadors de plantes industrials químiques

Tasques específiquesCàrrega, descàrrega i envasat de produccions (equips de destil·lació); Pesatge envasos de producte final; Anàlisi mitjançant cromatografia de gasos; Control de paràmetres dels equips en funcionament; Buidatge i control de fraccions del procés establert a la fulla de control; Re-envasament de productes en diferents formats; Realització de tasques de manteniment a planta amb l'ajut del Dep. de manteniment; Preparació de matèria primera de producció i d'expedicions de productes finals; Control d'estocs d'envasos; Experiència en redacció de PNT. Salari segons conveni.

Capacitats requeridesImprescindible Formació CFGS/FP en Química. Experiència mínima de 5 anys en planta de destil·lació. Persona habituada a treballar mitjançant instruccions de treballs , PNTs, entorns de millora continua, APPCC, 5S. Proactiva, organitzada, resolutiva, amb habilitats comunicatives, analítica i meticulosa en el seguiment de processos. Alt nivell de responsabilitat. Carnet de carretoner i Carnet B.

Tasques desenvolupar Preparar, engegar, controlar, ajustar i aturar màquines i instal·lacions. Vigilar processos de reacció i transferències de productes de conformitat amb els procediments de seguretat establerts. Vigilar mesuradors, calibradors i instruments electrònics en un o més aparells per a la fabricació o formulació de productes químics, com ara màquines per mesclar, escalfar, pastar, assecar, premsar, encapsular, granular o recobrir. Mesurar, pesar i carregar ingredients químics seguint les fitxes de formulació. Prendre mostres i realitzar anàlisis químiques i físiques de rutina de productes, i registrar dades de producció. Netejar i realitzar reparacions menors en màquines i instal·lacions.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Branca C.Formatiu Grau Superior
Química

Molt importants

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 60

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/09/2021

Horari Torns a determinar segons necessitas.

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable