Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va

Número d'oferta313321

Publicat - Modificat06/09/2021 - 27/09/2021

Data tancament oferta27/09/2021

UbicacióIgualada

Ocupació4309 - Altres empleats administratius sense tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general sense tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesTasques de suport al departament de Recursos Humans (arxiu, passar dades a l'ordinador, transcriure documents, registre documents, etc). PER INSCRIURE-US A L'OFERTA US HEU DE DIRIGIR A L'OFICINA DE TREBALL DE L'ANOIA (SOC) Estar d'alta de Garantia Juvenil, no haver participat en les convocatòries 2019 i 2020. Contracte subvencionat per l' ordre TSF/115/2018 de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en practiques de beneficiaris de GJ.

Capacitats requeridesCicle Formatiu de Grau Superior d¿Administració i Finances. Competències transversals: Orientació a l'assoliment; iniciativa; preocupació per l'ordre i la qualitat; flexibilitat i gestió del canvi; planificació i organització; aprenentatge i utilització de coneixements.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació Cicle formatiu grau superior - Administració i Gestió - Administració i Finances

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/09/2021

Horari 8h a 15h i una tarda de 16:30h a 19h

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos