Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Atenció sociosanitària a persones dependents en institució (torn tarda)

Número d'oferta313241

Publicat - Modificat02/09/2021 - 13/09/2021

UbicacióAlella

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars de gerontologia en serveis de salut

Tasques específiquesAtenció sociosanitària a persones dependents amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta i amb necessitats de suport generalitzat. Ajuda amb les mobilitzacions, alimentació, higienes, etc. Treball amb l'objectiu de potenciar les habilitats dels usuaris, augmentar el seu grau d'autonomia i alentir el seu deteriorament. Interessats/des inscriure's a XALOC I ENVIAR EL CV A OCUPACIO@ALELLA.CAT

Capacitats requeridesFormació sociosanitària (Certificat de professionalitat o Cicle formatiu) Experiència en el lloc de treball, atenció a persones dependents en institucions o en domicilis. Persona amb iniciativa, cura, empatía. Jornada laboral de tardes - 30 hores setmanals ( de dilluns a diumenge rotatius de 15:00 a 21:15). Urgència amb la incorporació.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Importants

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Informació d'interès

Data d’incorporació 06/09/2021

Horari Torn de tarda (de 15:00 a 21:15)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo