Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Informador/a de sala jove.

Número d'oferta312352

Publicat - Modificat03/08/2021 - 23/09/2021

Data tancament oferta23/09/2021

UbicacióSant Esteve Sesrovires

Ocupació4411 - Empleats d'informació a l'usuari

Tasques específiquesInformar, orientar i assessorar. Portar el regisre de consultes. Gestió de les xarxes socials. Col.laborar en campanyesinformatives. Dinamitzar sala jove i PIDCES. Organitzar activitats per al jovent. Elaborar i dur a terme el projecte de la sala jove, projecte PIDCES i catàleg de tallers i activitats anuals. Elaborar la memòria anual de la sala jove i PIDCES. Promocionar hàbits saludables entre les persones joves. Col.laborar en la recerca i seguiment de subvencions. Mantenir l'arxiu de documentació i realitzar tasques de suport administratiu per al bon funcionament del centre. Etc.

Capacitats requeridesCertificat de català nivell C. Valorable formació àmbit de joventut, en el lleure infantil i juvenil. Pla de reactivació de l'ocupació, de la Diputació de Barcelona. Les persones interessades han de presentar sol.licitud, preferentment telemàticament o presencial, demanant cita prèvia, des del 23/08 a 3/9. Bases a http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board (tauler anuncis)

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Serveis socioculturals i a la comunitat - Integració social

Carnets especials Monitor/ora d'activitats de lleure infantil i juvenil o Director/ora d'activitats de lleure infantil i juvenil

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/09/2021

Horari Veure les bases

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos