Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic I+D en laboratori ALIMENTARI

Número d'oferta312036

Publicat - Modificat26/07/2021 - 08/09/2021

UbicacióSant Cebrià de Vallalta

Ocupació3160 - Tècnics de control de qualitat de les ciències físiques, químiques i de les enginyeries: Tècnics en control de qualitat en indústries manufactureres

Tasques específiquesMantenir al dia els protocols de qualitat amb la normativa i seguretat alimentaria, gestionar no conformitats, actualitzar fitxes tècniques dels productes, operacions de recepció dels producters, i dur a terme análisis de les matèries primes, controlar amb els companys les probes del producte que s'elaborin, controlar stock matèries primes. Tasques relacionades del departament I+D de qualitat.

Capacitats requeridesCapacitat de monotoritzar els resultats dels anàlisis. Treball en equip Iniciativa per millorar aspectes que puguin ser necessaris per l'empresa.

Tasques desenvolupar  Inspeccionar centres de producció, transformació, transport, manipulació, emmagatzematge i venda de productes per tal d'assegurar-se que aquests productes s'ajusten a les reglamentacions i les normes pertinents. Inspeccionar els productes acabats o les peces fabricades a fi d'assegurar-se que estiguin d'acord amb les reglamentacions vigents i les normes de qualitat preestablertes. Assessorar les empreses i el públic en general sobre l'aplicació de les reglamentacions i les normes en matèria d'higiene, sanitat, puresa i classificació de productes primaris, aliments, cosmètics i articles similars.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir A

Vehicle propi

Formació de manipulació d'aliments

Molt importants

Nivell acadèmic FP II

Experiència en la categoria Tècnic/a superior i assimilats

Experiència en l'ocupació (mesos) 48

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Indústries alimentàries

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/08/2021

Horari 8-16h

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable