Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic en manteniment

Número d'oferta311038

Publicat - Modificat06/07/2021 - 02/08/2021

Data tancament oferta02/08/2021

UbicacióIgualada

Ocupació7191 - Treballadors de manteniment d'edificis

Tasques específiquesTècnic de manteniment. Tasques: Realitzar i executar els treballs de manteniment preventiu i correctiu de l¿edifici de la Fundació per tal de conservar el bon estat d¿instal·lacions i dependències així com de la flota de vehicles. Funcions principals: Planificar i supervisar el manteniment preventiu de la maquinària, vehicles i instal·lacions. Vetllar per correcte estat de la flota de vehicles. Actualització de les normatives de seguretat industrial i l¿aplicació de les mateixes. Gestionar les demandes de manteniment i reparació de vehicles. Supervisar la instal·lació de nova maquinària.

Capacitats requeridesNo és requisit imprescindible CFGM o CFGS en instal·lacions i manteniment, sempre que es demostri experiència. Valorable coneixements de soldadura, hidràulica, pneumàtica, electricitat i oficis de la construcció. Residir a Igualada o comarca Anoia i disponibilitat incorporació a finals d¿agost i disponibilitat per traspàs de tasques al juliol. Subst. paternitat (2 mesos aprox).

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 60

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Català - Nivell Bàsic A2

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació Cicle formatiu grau superior - Instal·lació i Manteniment - Manteniment i Muntatge d'instal·lacions d'edifici i procés

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/07/2021

Horari 09:00 a 18:00 de dilluns a divendres

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos