Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Paleta, oficial de 1a o 2a

Número d'oferta310369

Publicat - Modificat22/06/2021 - 15/07/2021

UbicacióCalella

Ocupació7121 - Paletes

Tasques específiquesConstrucció,reparació i manteniment d'obres a la via pública i dependències municipal.Ús d'eines manuals i mecàniques, cura del seu manteniment, Conèixer els materials per a la seva correcta selecció i aplicació. , Comprar el material necessari per a realitzar les seves funcions, controlar-ne el seu estoc, muntatge i desmuntatge de la infrastructura necessària (tarimes, trasllat de mobiliari, etc.).Conduir el vehicle quan sigui necessari per al transport de membres de la brigada i/o materials necessaris per a cada intervenció,

Capacitats requeridesPersona orientada a l'assoliment, capacitat de planificació i organització del treball, preocupació per l'ordre i la qualitat, treball en equip, compromís amb l'organització i orientació al client.

Tasques desenvolupar Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Construir voreres, vorades i calçades de pedra. Estendre amb la paleta l'argamassa sobre els maons o peces de construcció. Comprovar amb el nivell i la plomada l'horitzontalitat i la verticalitat de l'estructura a mesura que avancen les obres. Exercir tasques similars. Supervisar altres treballadors.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Català - Nivell Independent B1

Recomanables

Nivell acadèmic FP I

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2021

Horari 7:30 a 14:30

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei