Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Traductor/a d'anglès, neerlandès, i francés

Número d'oferta309644

Publicat - Modificat10/06/2021 - 10/06/2021

UbicacióCalella

Ocupació2923 - Filòlegs, intèrprets i traductors: Traductors

Tasques específiquesParlar amb pacients estrangers i les mútues dels seus països d'origen. Donar suport a tot tipus de tasques de traducció necessàries dins la institució.

Capacitats requeridesPersona amb alt coneixement de les llengües anglesa, neerlandesa, francesa i alemanya. No es requereix acreditar nivell d'idiomes. Persona amb compromís amb l'organització, capacitat de comunicació i relació interpersonal i planificació i organització del treball.

Tasques desenvolupar Traduir d'una llengua a una altra tot assegurant que es respecta el sentit exacte del text original, que s'apliquen correctament els girs i la terminologia de textos jurídics, tècnics o científics i que es conserva, tant com sigui possible, l'esperit i l'estil de les obres literàries. Interpretar oralment d'una llengua o llengua de signes a una altra llengua o llengua de signes, particularment en conferències, reunions i trobades semblants, procurant transmetre el significat correcte de l'original i, tant com sigui possible, el seu sentit o intenció real.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Molt importants

Llengua Neerlandès - Nivell Independent B2

Francès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2021

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaEntre 1 i 3 mesos