Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A PER A RESIDÈNCIA

Número d'oferta309513

Publicat - Modificat09/06/2021 - 21/06/2021

UbicacióManlleu

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiquesCuiner/a per a residència de la comarca. Preparar els aliments i coordinar les tasques amb l'equip de cuina. Fer comandes, portar el control del rebost i preveure l'aprovisionament dels productes. Rebre els productes, emmagatzemar i conservar de manera adequada. Portar els registre i la traçabilitat dels aliments. Mantenir l'ordre i la neteja del lloc de treball amb la participació de l'equip de neteja.

Capacitats requeridesConeixements de cuina catalana. Capacitat de treballar de manera autònoma. Facilitat pel treball en equip.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Molt importants

Formació de manipulació d'aliments

Llengua Català

Castellà

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/06/2021

Salari mensual 1000€

Horari 8-15h i 17.30-21h. Setmana curta i llarga

Contracte

TipusTemps parcial: indefinit

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 2Només jornada partida