Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PERSONAL DE SALA (RESTAURANT CUINA MEDITERRANIA)

Número d'oferta309078

Publicat - Modificat02/06/2021 - 17/06/2021

UbicacióUllastrell

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula

Tasques específiquesPreparar i organitzar les taules, d'organitzar-les, control de la correcta disposició de les per al servei. Revisar la vaixella, la cristalleria, la coberteria i la roba de taula per l¿inici del servei Atendre les peticions clientela prenent nota de la comanda i tramitant-la al servei de barra o a la cuina de l'establiment. Assessorar i informar sobre la carta, i resoldre els possibles dubtes quant a l'oferta de l'establiment. Proporcionar el servei. Distribuir les begudes i els aliments sol·licitats pels clients.

Capacitats requeridesIndispensable experència. Adaptabilitat Compromís Treball en equip Orientació als resultats Orientació al client

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Comprovar els documents d'identitat dels clients per verificar que tenen l'edat per servir-los begudes alcohòliques. Adoptar mesures per limitar els problemes derivats dels excessos de beguda, com ara persuadir els clients perquè deixin de beure, denegar-los el servei o disposar el seu trasllat. Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Formació de manipulació d'aliments

Recomanables

Permís de conduir A1 o B

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Serveis de restaurant i bar

Formació professionalitzadora Serveis de restaurant

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 21/06/2021

Horari Dt a Dv, 13h a 17h i Ds i Dg de 9:30 a 18:00h

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Només cap de setmana / festius

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament tarda