Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Responsable torn de nit per supermercat

Número d'oferta308258

Publicat - Modificat19/05/2021 - 11/06/2021

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació9820 - Reposadors: Reposadors d'hipermercats

Tasques específiquesDISPONIBILITAT DE DILLUNS A DIUMENGE. TORN NIT. CATALÀ I CASTELLÀ OBLIGATORI. Gestió de la productivitat: seguiment càrrega i descàrrega i fer seguiment de les productivitats individuals. Gestió de producte: Prioritzar la reposició de producte fresc, vetllar pel cumpliment de neteja i protocols, fer reposició de qualitat amb rotació i caducitats. Frontejar i alarmar. Gestió Magatzem: Endreçar magatzem i neteja de la feina feta. Gestió de Persones: transmetre la informació d'empresa i establiment, ensenyar i formar a les persones del torn de nit, coordinació amb altres caps de torn.

Capacitats requeridesEmpatia, Comunicació, Capacitat d'adaptació, Compromis, Confiança, Gestió del conflicte, Iniciativa i Proactivitat, Orientació als resultats, Capacitat analítica, Planificació i organització, Tolerància a l'estrés, Treball i gestió d'equip. Es valora experiència en la gestió de magatzemsi el torn de nit.

Tasques desenvolupar Col·locar els productes ordenats en caixes o prestatges, i apilar productes a granel en el terra. Reposar els productes a les prestatgeries, assegurant que els que tenen una data de caducitat més propera quedin al davant. Retirar productes ja caducats. Mantenir en ordre les prestatgeries retirant productes que pertanyin a altres seccions. Buscar productes en les prestatgeries o en el magatzem per als clients. Orientar els clients al lloc on es trobin els articles buscats. Rebre, obrir, desembalar i inspeccionar la mercaderia lliurada pel fabricant o el distribuïdor per comprovar que no presenta danys .

Requisits

Obligatoris

Llengua Català

Castellà

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/08/2021

Horari Torn de nit

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit