Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

BORSA TÈCNICS/QUES AUXILIARS INFORMATICS/QUES (CONVOCATÒRIA PÚBLICA)

Número d'oferta308022

Publicat - Modificat14/05/2021 - 03/06/2021

Data tancament oferta03/06/2021

UbicacióSant Fruitós de Bages

Ocupació3813 - Tècnics en xarxes informàtiques: Tècnics en xarxes informàtiques

Tasques específiquesSuport a l'usuari de primer nivell (Helpdesk). Gestió de les diferents xarxes de dades. Supervisar el funcionament i aplicar les mesures correctores necessàries. Manteniment i gestió els servidors corporatius. Instal·lació, configuració, manteniment, actualització i reparació dels equips informàtics d'usuaris. Instal·lació, configuració, manteniment, actualització d'aplicacions informàtiques. Gestió i control dels equips multifunció d'impressió. Gestió i control del sistema de còpies de seguretat. Gestió del material informàtic de recanvi o substitució.

Capacitats requeridesInteressats/des, veure bases de la convocatòria en el següent link: https://www.santfruitos.cat/seu-electronica/informacio-oficial/convocatories-de-personal/borsa-de-tecnics-auxiliars-informatics El període de presentació d¿instàncies és fins el dia 2.06.2021 (inclòs)

Tasques desenvolupar Treballar amb sistemes de xarxes, mantenir-los i resoldre'n els problemes associats. Treballar amb sistemes de comunicacions de dades diferents de les xarxes i mantenir-los. Assistir els usuaris en la resolució dels problemes de les xarxes i de comunicacions de dades. Identificar àrees que requereixen equips i programari millorats. Instal·lar equips informàtics, i programari de xarxa, de sistemes operatius i d'aplicacions. Efectuar operacions d'engegada i tancament, així com de seguretat i de recuperació en cas de catàstrofe.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació Cicle formatiu grau superior - Electricitat i Electrònica - Sistemes de telecomunicació i informàtics

Informàtica Sistemes Operatius - Professional

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2021

Horari dill-div 8-15 i dij 16:30-19

Contracte

TipusAltres

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable