Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PROFESSOR/A DE MÚSICA PRIMÀRIA I ESO

Número d'oferta307815

Publicat - Modificat12/05/2021 - 17/06/2021

UbicacióGarriga

Ocupació2230 - Professors d'ensenyament secundari (excepte de matèries específiques de formació professional): Professors d'ensenyament secundari (excepte de matèries específiques de formació professional)

Tasques específiquesMestre/a de Primària i Professor/a d'ESO Especialista en Música a Primària i ESO Cotutoria d'ESO

Capacitats requeridesHabitlitat Comunicativa i de Relació Interpersonal Capacitat d'Organització i Planificació de la propia feina. Adaptabilitat i Flexibilitat Capacitat de Treball Col·laboratiu

Tasques desenvolupar Projectar i modificar plans d'estudi i preparar els cursos de conformitat amb les directrius establertes sobre aquest tema. Establir i aplicar normes de comportament i procediments per mantenir l'ordre entre els alumnes. Preparar i fer classes, dirigir debats i realitzar demostracions en una o més matèries. Establir objectius clars per a totes les classes, unitats i projectes, i comunicar-los als alumnes. Preparar els materials i les aules per a les activitats de la classe. Adaptar els mètodes docents i els materials d'ensenyament a les diferents necessitats i interessos dels alumnes. Observar i avaluar el rendiment i el comportament dels alumnes. Preparar i administrar proves i exàmens a fi d'avaluar els progressos dels alumnes, i lliurar les qualificacions corresponents. Preparar informes sobre la tasca dels alumnes i consultar altres professors i els pares. Participar en les reunions relatives a les polítiques educatives o organitzatives del centre. Planificar i organitzar activitats escolars com ara excursions, reunions esportives i concerts, i participar-hi.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català

Castellà

Molt importants

Titulació Grau - Estudis artístics - Graduat o Graduada en Música: Musicologia

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2021

Salari mensual 2100€

Horari de 8h a 17h Horari escolar

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida