Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de cuina

Número d'oferta306712

Publicat - Modificat21/04/2021 - 14/05/2021

Data tancament oferta14/05/2021

UbicacióSant Sadurní d'Anoia

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs)

Tasques específiques - Planificació horaris i vacances personal - Assegurar de fer complir tots els protocols que es passin des de direcció per escrit en el manual d¿operacions - Control sobre els stocks i les mermes - Controlar la perfecta uniformitat del personal de cuina - Revisió i acceptació dels nous plats i menús - Fer revisió abans de començar el servei , producció i anotar possibles incidències.

Capacitats requeridesProfessional amb forta vocació per la cuina, alta orientació a la qualitat, creativitat, organització i capacitat de decisió.

Tasques desenvolupar Planificar i confeccionar receptes i menús, calcular els costos dels aliments i de la mà d'obra, i fer comandes de productes d'alimentació. Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Examinar les qüestions relatives a la preparació dels aliments amb els directius, amb dietistes i amb el personal de cuina i de servei. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Instruir els cuiners i els treballadors restants en la preparació, cocció, decoració i presentació dels aliments. Preparar, assaonar i confeccionar especialitats i plats complicats. Exposar les normes vigents en matèria d'higiene i de seguretat dels aliments, i vetllar per la seva observança.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina i Gastronomia

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/05/2021

Horari A concretar, jornada complerta

Contracte

TipusInterinitat

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable