Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a en higiene, seguretat i qualitat

Número d'oferta306312

Publicat - Modificat13/04/2021 - 14/06/2021

Data tancament oferta14/06/2021

UbicacióSantpedor

Ocupació3326 - Tècnics en prevenció de riscos laborals i salut ambiental: Tècnics de seguretat i higiene en el treball

Tasques específiquesNormativa, vigilància i coordinació establerta amb el client. Control i coordinació de les formacions dels treballadors. Reunions amb el client en matèria de seguretat i protocols. Desplaçaments per supervisar les actuacions que es realitzen als camps.

Capacitats requeridesImprescindible Màster de tècnic/a superior en Prevenció de Riscos Laborals en les 3 especialitats: seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia. Responsabilitat, organització, relació interpersonal, habilitats comunicatives, capacitat de resolució de problemes, treball en equip, capacitat d'aprenentatge i adaptabilitat. Flexibilitat horària.Disponibilitat per viatjar.

Tasques desenvolupar Assessorar els representants dels comandaments i els treballadors sobre l'aplicació de normes i reglaments oficials i d'altres tipus relatius a la seguretat laboral i al medi ambient laboral. Inspeccionar els llocs de treball per garantir que el medi ambient laboral, la maquinària i l'equip s'ajusten a les regles, els reglaments i les normes oficials i d'altres tipus en relació amb la higiene o la salut i seguretat laborals i del medi ambient. Inspeccionar els llocs de treball i, mitjançant entrevistes, observacions i altres mitjans, obtenir informació sobre pràctiques i accidents laborals per determinar el compliment de les regles i els reglaments de seguretat. Inspeccionar establiments per comprovar si compleixen les regles i els reglaments oficials i d'altres tipus en matèria d'emissió de contaminants i eliminació de residus perillosos. Iniciar accions per tal de mantenir o millorar la higiene i evitar la contaminació de l'aigua, l'atmosfera, els aliments o el sòl.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Permís de conduir B

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/05/2021

Horari 40h setmanals

Contracte

TipusObra o servei

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable