Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OFICIAL DE 1ª ELÈCTRICITAT

Número d'oferta306224

Publicat - Modificat12/04/2021 - 27/05/2021

Data tancament oferta27/05/2021

UbicacióMartorell

Ocupació3123 - Tècnics en electricitat: Tècnics en electricitat

Tasques específiquesOficial de 1ª elèctric per a ola divisió d'instal·lació i manteniment de carregadors per a vehícles elèctrics, tan a nivell domèstic-comunitats, com a indústria Instal·lació i manteniment de carregadors de vehicle elèctric Instal·lació de línies elèctriques i connexionat de mànegues de potència i control. Muntatge i mecanitzat de tub, canal PVC i safates. Seguiment d'esquemes funcionals i de connexionat. Programació de paràmetres del carregador mitjançant App de gestió del fabricant. Posada en servei de l'equip i de l'instal·lació.

Capacitats requeridesExperiència contrastada, mínima de 10 anys en instal·lacions elèctriques industrials i domèstiques. Experiència en instal·lació de carregadors de vehicles elèctrics CFGM d'Electricitat o electrònica carnets d'instal·lador(/a electricista

Tasques desenvolupar Efectuar treballs tècnics relacionats amb la recerca i el desenvolupament d'instal·lacions i equips elèctrics, o assajar prototipus. Projectar i preparar plànols d'instal·lacions i circuits elèctrics basats en les especificacions establertes. Preparar càlculs i estimacions detallats de quantitats i costos dels materials i mà d'obra necessaris per a la fabricació i el muntatge de les instal·lacions, d'acord amb les especificacions establertes. Efectuar el control tècnic de la fabricació, la instal·lació, la utilització, el manteniment i la reparació de sistemes, instal·lacions i equips elèctrics per garantir-ne el funcionament satisfactori i el compliment de les especificacions, les normes i els reglaments pertinents. Planificar mètodes d'instal·lació, comprovar la seguretat i els comandaments de les instal·lacions realitzades i ocupar-se del funcionament inicial dels nous sistemes, instal·lacions o equips. Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat.

Requisits

Obligatoris

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Molt importants

Permís de conduir B

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació FPI - - Electricitat

Llengua Català - Nivell Independent B1

Castellà - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/04/2021

Salari mensual 1500€

Horari Jornada partida de 40h/setmanals

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida