Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADORS/ES FAMILIARS (Borsa de treball, convocatòria pública)

Número d'oferta305996

Publicat - Modificat07/04/2021 - 14/04/2021

UbicacióSant Fruitós de Bages

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents d'atenció domiciliària

Tasques específiquesPrestar assistència domiciliària a persones en situació de risc social (disminuïts, gent gran, infants, etc.) i/o dependència. Realitzar determinats tràmits (gestions burocràtiques, gestió de receptes mèdiques, etc.) i ajudar als usuaris en les activitats instrumentals de la seva vida diària (medicacions, controls mèdics, compres, fer el menjar, organització de les tasques domèstiques, etc.).Ajudar els usuaris en al seva higiene personal i altres activitats bàsiques de la vida diària on tingui més dificultat.

Capacitats requeridesBases de la convocatòria en el següent link: https://www.santfruitos.cat/seu-electronica/informacio-oficial/convocatories-de-personal/borsa-de-treballadors-es-familiars-3 Presentació d'instàncies fins el 20/04/2021 (inclòs).

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Permís de conduir B B

Vehicle propi

Llengua Català - Nivell Independent B1 - Certificat Independent B1

Importants

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Serveis socioculturals i a la comunitat - Atenció sociosanitària

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/05/2021

Horari dill-div- 37.5 hores/setm

Contracte

TipusAltres

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable