Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar ajuda a domicili INTERN/A

Número d'oferta305873

Publicat - Modificat30/03/2021 - 09/04/2021

UbicacióSant Andreu de la Barca

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Auxiliars d'ajuda a domicili

Tasques específiquesNecessitat de persona interna per a cuidar i atendre a persona gran de 96 anys. Dependència del 70%. Mobilitat reduïda. Tasques a desenvolupar: ajuda en la ingesta d'aliments; preparar i elaboarar menjars (esmorzar, dinar i sopar); atendre subministrament i reposició d'aliments; realitzar higiene personal; rentar i mantenir en bon estat roba i calçat de la persona; mantenir netes i ordenades les habitacions; atendre subministrament i reposició productes neteja i higiene personal; contribuir a la mobilitat i manteniment físic, psíquic i benestar integran de la persona.

Capacitats requeridesPersona interna amb disponibilitat per RESIDIR I DORMIR EN EL DOMICILI DE LA PERSONA DEPENDENT. Persona amb autocontrol i gestió emocional; iniciativa; empatia; flexibilitat i gestió del canvi.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Recomanables

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones al domicili

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C2

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/04/2021

Salari mensual 1050€

Horari INTERNA:dll-dv(2 h/dia lliure). LLiure 9hds-21hdg

Atenció al públic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaDurada indeterminada per obra o servei