Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

SEGON DE CUINA

Número d'oferta305741

Publicat - Modificat26/03/2021 - 07/04/2021

UbicacióSant Vicenç de Montalt

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesSubstituir cap de cuina els festius i vacances, treballar amb matèria 1a qualitat, desenvolupar competències en cuina Mediterrània, planificar tasques del personal amb cap de cuina, elaborar menús, introducció al personal de cuina sobre preparació i conservació aliments, supervisar acabat dels plats i presentació, organitzar logística entrada i sortida plats, ensenyar normes de seguretat i higiene. Treballar amb menú de migdia i carta els caps de setmana.

Capacitats requeridesPersona responsable, flexible, amb actitud positiva, creativa, organitzada, amb dots de lideratge, compromesa, capaç de treballar amb equip i sota pressió. Domini en cuinar pasta, amanides, carns planxa i brasa, guisats, arrossos, fideuà i peixos. ENVIAR CURRÍCULUM ACTUALITZAT AMB FOTOGRAFIA INDICANT EL NÚMERO D'OFERTA A: promocioeconomica@svmontalt.cat

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Formació de manipulació d'aliments

Molt importants

Permís de conduir A1

Vehicle propi

Importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Recomanables

Experiència en la categoria Tècnic/a mig i assimilats

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina

Informació d'interès

Data d’incorporació 05/04/2021

Horari 10-17h, div. i diss. de 20h-24h (dimecres festiu)

Contracte

DuradaIndefinit