Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PERSONAL TÈCNIC EN COMPTABILITAT

Número d'oferta305682

Publicat - Modificat25/03/2021 - 14/04/2021

Data tancament oferta14/04/2021

UbicacióMontcada i Reixac

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Empleats de comptabilitat

Tasques específiquesInformar els documents comptables previ el seu examen. Examinar els documents de gestió pressupostària i dels seus justificants comprovant que s'aporta la documentació mínima. Subministrar les dades necessàries per a confegir el Compte General. Elaborar informació i documentació demanada per tercers relativa als registres comptables de la Corporació,etc. Efectuar els quadres comptables. Verificar els estats i comptes de la comptabilitat de la Corporació .

Capacitats requeridesIMPRESCINDIBLE: Estar inscrit com a demandant d'ocupació.Titulació universitària oficial en Ciències empresarials, Economia, Administració i Direcció d´Empreses, Comptabilitat i Finances o Grau d´Empresa i Tecnologia. IMPORTANT: Per inscriure's a l'oferta de feina, cal fer-ho a través de la OTG de Ripollet.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Programari de gestió - Usuari Avançat

Recomanables

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/04/2021

Horari De 7.30 a 15h

Contracte

TipusInterinitat

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament matí