Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Pastisser/a per a hotel

Número d'oferta304367

Publicat - Modificat19/02/2021 - 04/03/2021

UbicacióCalella

Ocupació7703 - Forners, pastissers i confiters: Flequer de fabricació

Tasques específiquesPreparació d'amanides verdes, i compostes amb diferents ingredients. Elaboració de postres, pastissos, púdings, macedònies, entre d'altres. Preparació de plats freds al quarto fred i elaboració de menús del quarto fred.

Capacitats requeridesPersona amb experiència mínima de 12 mesos en el sector, amb capacitat de planificació i organització del treball, de treball en equip, autoconfiança, creativitat, disposició a l'aprenentatge i flexibilitat.

Tasques desenvolupar Elaborar pa, galetes, pastissos i altres productes fets amb farina. Elaborar a mà, amb l'ajuda d'estris i algunes màquines, dolços i llaminadures, barrejant sucre, xocolata i altres ingredients. Combinar els ingredients mesurats en recipients de màquines de mescla, pastament o cocció. Comprovar la qualitat de les matèries primeres per garantir que es compleixen les normes i especificacions. Aplicar banys, glacejats i altres cobertures als productes fornejats, utilitzant espàtules o pinzells. Comprovar la neteja dels equips i l'estat del local abans de la producció per garantir que es compleixi la normativa de salut i seguretat en el treball. Vigilar les temperatures del forn i l'aspecte dels productes per determinar els temps de cocció. Coordinar la preparació, càrrega, fornejat, descàrrega, retirada i refredament dels lots de pa, panets, pastissos i productes de confiteria.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/05/2021

Horari de 8:00-13:00 i 18:00-22:00h

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos