Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

FISIOTERAPEUTA

Número d'oferta304031

Publicat - Modificat11/02/2021 - 04/03/2021

Data tancament oferta04/03/2021

UbicacióEsplugues de Llobregat

Ocupació2152 - Fisioterapeutes: Fisioterapeutes

Tasques específiquesValoració inicial, tractament adaptat i personalitzat per a les patologies de cada pacient. Electroteràpia, ganxos, agulles de punció seca, ventoses. Osteopatia. Valorable formació complementària en altres tractaments. Condicions contractuals: 6 mesos + indefinit, jornada completa de dilluns a divendres en horari de 10h a 13h i de 16h a 21h. Salari: 22000-24000 bruts

Capacitats requeridesTotal autonomia en el tracte amb els pacients. Responsabilitat. Empatia. Capacitat d'escolta. Orientació al client.

Tasques desenvolupar Aplicar proves musculars, nervioses, articulars i funcionals per tal d'identificar i avaluar els problemes físics dels pacients. Establir amb els pacients els objectius dels tractaments i dissenyar programes de tractament per reduir el dolor, atendre els problemes dels pacients, enfortir els músculs, millorar les funcions cardiotoràcica, cardiovascular i respiratòria, restablir la mobilitat de les articulacions i millorar l'equilibri i la coordinació. Desenvolupar, implementar i realitzar el seguiment de programes i tractaments mitjançant l'ús de les propietats terapèutiques de l'exercici, la calor i el fred, el massatge, la manipulació, la hidroteràpia, l'electroteràpia, la llum ultraviolada i infraroja i els ultrasons en el tractament dels pacients. Donar instruccions als pacients i a les seves famílies sobre procediments que hagin de continuar a casa seva. Registrar informació sobre l'estat de salut dels pacients i la seva resposta als tractaments en bases de dades mèdiques i compartir la informació necessària amb altres professionals de la salut a fi d'assegurar una atenció global i contínua. Desenvolupar i implementar programes per a la detecció i prevenció de malalties i trastorns físics comuns.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Titulació Grau - Ciències de la Salut - Fisioteràpia

Branca Títol universitari Fisioteràpia

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 48

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/04/2021

Horari Dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 21h

Atenció al públic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida