Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Operari de manteniment

Número d'oferta303965

Publicat - Modificat10/02/2021 - 04/03/2021

Data tancament oferta04/03/2021

UbicacióSant Just Desvern

Ocupació7531 - Mecànics i mantenidors reparadors d'equips electrònics: Reparadors d'equips electrònics

Tasques específiquesExperiència en electricitat industrial: Muntatges, manteniment preventiu i correctiu. Experiència en sistemes de transport continu per PLC electromecànica. (variadors de freqüència, cèl·lules i motors) Experiència en el sector: lampisteria, hidràulica i pneumàtica. Coneixements en petites feines d'obra de paleta. Persona responsable, autònoma, dinàmica. Amb capacitat per a prendre decisions resolutives amb base als objectius de l'empresa. Capacitat d'aprenentatge continu.

Capacitats requeridesHabilitats motivacionals, organitzatives, comunicatives i transmissió d'informació,Treball en equip.

Tasques desenvolupar Examinar i provar màquines, instruments, components, sistemes de control i altres equips electrònics per diagnosticar avaries. Ajustar, reparar i substituir peces i cables desgastats i defectuosos, i mantenir màquines, equips i instruments. Ocupar-se de tasques de muntatges nous, funcionament en manera de prova i ajust d'equips. Instal·lar instruments electrònics i sistemes de control. Adaptar i ajustar equips electrònics. Interpretar dades per al diagnòstic d'errors sistemàtics dels sistemes i el seu funcionament incorrecte. Instal·lar, ajustar, reparar o substituir peces, components i sistemes electrònics, utilitzant eines o soldadors. Mantenir registres dels treballs de reparació i manteniment.

Requisits

Molt importants

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informació d'interès

Data d’incorporació 25/02/2021

Horari 8 hores diàries 8:00 a 17:00 hores durant formació

ETT

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable