Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A DE QUALITAT (EMPRESA SECTOR SIDEROMETAL·LÚRGIC)

Número d'oferta303860

Publicat - Modificat09/02/2021 - 24/02/2021

Data tancament oferta24/02/2021

UbicacióSanta Perpètua de Mogoda

Ocupació3160 - Tècnics de control de qualitat de les ciències físiques, químiques i de les enginyeries: Tècnics en control de qualitat en indústries manufactureres

Tasques específiquesTècnic/a de qualitat polivalent per realitzar tasques de control de qualitat, mesures dimensionals, estudis estadístics bàsics, calibratges, millora de proveïdors, gestió i elaboració de documentació (pautes de control, plans de control, FMEA, informes de no conformitat...). Reportarà al Cap de Qualitat de l¿empresa amb autonomia en els seus àmbits, bàsicament control de qualitat de proveïdors i control dimensional.

Capacitats requeridesEs requereix formació professional mecànica, delineació, elèctrica i nivell usuari de: Word, Excel, Acces, CAD. Es valorarà: experiència en departament de qualitat, maneig de maquinària de mesura dimensional 3D,maquinària de control numèric i delineació o maneig de programes de CAD.Coneixements bàsics d¿estadística i coneixements i/o experiència en metrologia, motors elèctrics i electrònica.

Informació d'interès

Data d’incorporació 22/02/2021

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres