Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Responsable de projectes educatius i campanyes ambientals

Número d'oferta303649

Publicat - Modificat03/02/2021 - 05/03/2021

UbicacióBarcelona

Ocupació2326 - Professionals de l'educació ambiental: Coordinadors d'equips d'educació i formació ambiental

Tasques específiquesDisseny i desenvolupament de projectes educatius i campnayes ambientals, exercint el control t``ecnic i econòmic del projecte, la gestió dels recursos humans, dades i materials, garantint els criteris de qualitat. Interpretació de dades,proposar accions de millora, avaluació de l'impacte de les campanyes, redacció d'informes i memòries. Es imprescindible experiència mínima de 2 anys en gestió de projectes, elaboració d'ofertes i atenció el client i un domini avaçat d'Excel.

Capacitats requeridesIniciativa, treball en equip, comunicació, orientació a l'assoliment, creativitat. Coneixement gestió de campanyes, sistemes de recollida de residus municipals i sensibilització a la ciutadania.Retribució negociable, bon ambient de treball, disponibilitat de teletreball i de desplaçament (oficina de Barcelona o Manlleu)

Tasques desenvolupar Dissenyar, executar i avaluar els programes d'educació, interpretació, sensibilització, formació ambiental i programes de comunicació i participació ciutadana per al desenvolupament sostenible. Dissenyar i elaborar materials educatius ambientals. Orientar i assessorar sobre programes d'educació i interpretació ambiental i programes de participació ciutadana per al desenvolupament sostenible. Realitzar informes tècnics sobre educació i interpretació ambiental i participació ciutadana per al desenvolupament sostenible.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Permís de conduir B

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 17/02/2021

Horari Jornada completa, horari flexible de 8 a 17h.

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable