Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Aux. Administratiu/va Administració de Finques-Programa 30 Plus

Número d'oferta303251

Publicat - Modificat22/01/2021 - 26/02/2021

UbicacióViladecans

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesAtenció telefònica, gestió d'agenda, revisió i control d'arxius i expedients. Gestió de comunitats assignades: convocatòries de reunions, redacció d'actes ordinàries i extraordinàries, atenció de queixes i reclamacions, control de pagaments, emissió de rebuts, gestió de sinistres i reparacions. Contractació d'assegurances, consultes a Organismes oficials i textos legals. Retribució: 13.300 euros/any x 12 pagues. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 plus. Només poden aplicar persones de 30 anys o més, en situació d'atur i que siguin de Viladecans o Sant Climent de Llobregat.

Capacitats requeridesAutocontrol, compromís, iniciativa, planificació i organització, treball en equip. Perfil administratiu per a treballar en Administració de finques.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Subministrar informació i respondre a preguntes relacionades amb les prestacions i els procediments de reclamació.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Administració

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/02/2021

Salari mensual 1108€

Horari Dl a dj de 9-13.30 i de 15.30-19.30 Dv de 9 a 15h

Atenció al públic

Contracte

DuradaIndefinit