Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Oficial de 1ª de instalacions de sistemes de climatizació

Número d'oferta303030

Publicat - Modificat18/01/2021 - 05/03/2021

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació7250 - Mecànics instal·ladors de refrigeració i climatització: Mecànics de sistemes de climatització

Tasques específiquesL¿empresa FRIO Y CONTROL TÉRMICO SLU està interessada en incorporar en breu a una persona que ocupi el lloc d'oficial de 1ª d'instal·lacions de sistemes de climatització, la persona que ocupi el lloc ha de desenvolupar les següents funcions: - Instal·lacions d'equips de climatització. - Reparació d'equips de climatització. - Realitzar manteniment preventiu i correctiu dels equips de climatització.

Capacitats requerides - Coneixements elèctrics. - Es valorarà experiència en refrigeració comercial. - Imprescindible carnet de conduir B1. - Que tingui formació en PRL (8 hs i 20 hs), haurà d'aportar el certificat. - Disponibilitat horària per treballar segons les necessitats dels clients.

Tasques desenvolupar Interpretar projectes, esquemes i altres especificacions. Muntar, instal·lar i reparar components de sistemes de climatització i refrigeració. Connectar canonades i equips per mitjà de perns, reblons, soldadures o abraçadores. Provar sistemes, diagnosticar avaries i realitzar activitats normals de manteniment o reparacions menors.

Informació d'interès

Data d’incorporació 22/02/2021

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos