Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Dependent/a de matalasseria vinculat al 30 PLUS

Número d'oferta302321

Publicat - Modificat16/12/2020 - 15/01/2021

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació5220 - Venedors de botigues i magatzems: Venedors de botigues i magatzems

Tasques específiquesLes seves principals funcions consisteixen en: atendre al/la client/a, acollint-lo en l'establiment e identificant les seves necessitats; assessorar i satisfer a la clientela d'acord amb l'oferta existent; tancar la venda mitjançant el registre i cobrament i resoldre o canalitzar reclamacions. Al seu torn, ha de col·laborar en el procés de control, valoració i gestió de l'estoc i col·locar tècniques d'animació en el punt de venda, per potenciar la informació al/la client/a i l'opció de compra.

Capacitats requeridesDo de gents, simpatia, aptitud comunicativa, capacitat persuasiva, capacitat per la resolució de problemes, etc.

Tasques desenvolupar Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l'establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi.

Informació d'interès

Data d’incorporació 04/01/2021

Contracte

DuradaIndefinit