Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Electromecànic/a

Número d'oferta302248

Publicat - Modificat15/12/2020 - 15/01/2021

UbicacióGranollers

Ocupació7403 - Mecànics i ajustadors de maquinària agrícola i industrial: Mecànics de màquines fixes

Tasques específiquesEmpresa fabricant de filaments 3D cerca un/a electromecànic/a que es responsabilitzarà del manteniment dels equips del centre de treball /producció. Realitzarà manteniment preventiu i correctiu. Diagnòstic d'avaries, ajustar, reparar i substituir peces i altres.Tasques de nous muntatges d'equips, components i manteniment de les instal·lacions. Es responsabilitzarà també del inventari de recanvi i eines i de la relació amb els proveïdors.

Capacitats requeridesExperiència en manteniment de maquinària industrial, programació PLC, sistemes pneumàtics i hidràulics, electrònica industrial. Capacitats comunicatives per tractar amb personal extern. Recomanable nivell d'anglès mig. Sou anual brut: 24.000 euros

Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Greixar i oliar motors fixos i maquinària agrícola i industrial. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions. Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades. Registrar les reparacions i el manteniment realitzats.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic FP II

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Vehicle propi

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 60

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/01/2021

Horari De dilluns a divendres a convenir

Contracte

TipusIndefinit (convertits en)

DuradaIndefinit

Prorrogable