Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Técnic/a d'Electònica vinculat al 30 PLUS

Número d'oferta302088

Publicat - Modificat09/12/2020 - 05/03/2021

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació3124 - Tècnics en electrònica (excepte en electromedicina): Tècnics en electrònica

Tasques específiquesDesenvolupa i, en alguns casos, dissenya petites targetes i equips electrònics senzills. Poden ser productes electrònics analògics, digitals o microprogramables. Els equips electrònics que han d'anar en els equips de comunicacions per satèl·lits han de dissenyar-se en termes de redundància, si falla alguna cosa s'ha d'haver pensat un sistema alternatiu de funcionament. Aplica el control de qualitat als productes electrònics i de laboratori destinats al manteniment d'equips electrònics industrials.

Capacitats requerides Pensament analític Orientació a l'assoliment Iniciativa Preocupació per l'ordre i la qualitat Flexibilitat i gestió del canvi Planificació i organització

Tasques desenvolupar Efectuar treballs tècnics relacionats amb la recerca i el desenvolupament d'equips electrònics i de telecomunicacions i assajar prototipus. Projectar i preparar plànols de circuits electrònics d'acord amb les especificacions establertes. Preparar càlculs i estimacions detallats de quantitats i costos dels materials i mà d'obra necessaris per a la fabricació i la instal·lació d'equips electrònics, d'acord amb les especificacions establertes. Efectuar el control tècnic de la fabricació, instal·lació, utilització, manteniment i reparació d'equips electrònics i de sistemes de telecomunicacions per garantir-ne el funcionament satisfactori i el compliment de les especificacions, les normes i els reglaments pertinents. Ajudar en el projecte, desenvolupament, instal·lació, funcionament i manteniment de sistemes electrònics. Planificar mètodes d'instal·lació, comprovar la seguretat i els comandaments de les instal·lacions realitzades i ocupar-se del funcionament inicial dels nous sistemes, instal·lacions o equips electrònics. Dur a terme assaigs de sistemes electrònics, reunir i analitzar dades i muntar circuits per tal de donar suport als enginyers electrònics.

Requisits

Recomanables

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Electricitat i Electrònica

Informació d'interès

Data d’incorporació 04/01/2021

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos