Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ELECTRICISTA INDUSTRIAL (Oficial de 1ª)

Número d'oferta301544

Publicat - Modificat19/11/2020 - 23/11/2020

UbicacióVallirana

Ocupació3123 - Tècnics en electricitat: Tècnics en electricitat

Tasques específiquesElectricista industrial Muntatge i cablejat de quadres elèctricsde maniobra, seguiment d'esquemes, instal·lació/canalització de PVC i metàl·lica (tub i safata), coneixements d'automatismes, coneixements de variadors i PLC's (només connexió), comprovació de motors elèctrics (proves d'aïllament)...

Capacitats requeridesEs valoraran coneixements d'electromecànica, pneumàtica,i mecànica. treballs per al sector del ciment, derivats i mineria. Es valorarà carnet de carretó elevador i PRL Salari: 23.800 euros (14 pagues)

Tasques desenvolupar Efectuar treballs tècnics relacionats amb la recerca i el desenvolupament d'instal·lacions i equips elèctrics, o assajar prototipus. Projectar i preparar plànols d'instal·lacions i circuits elèctrics basats en les especificacions establertes. Preparar càlculs i estimacions detallats de quantitats i costos dels materials i mà d'obra necessaris per a la fabricació i el muntatge de les instal·lacions, d'acord amb les especificacions establertes. Efectuar el control tècnic de la fabricació, la instal·lació, la utilització, el manteniment i la reparació de sistemes, instal·lacions i equips elèctrics per garantir-ne el funcionament satisfactori i el compliment de les especificacions, les normes i els reglaments pertinents. Planificar mètodes d'instal·lació, comprovar la seguretat i els comandaments de les instal·lacions realitzades i ocupar-se del funcionament inicial dels nous sistemes, instal·lacions o equips. Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat.

Requisits

Molt importants

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Experiència en l'ocupació (mesos) 36

Titulació FPI - - Electricitat

Importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Carnets especials Conductor/a de Carretó Elevador

Informació d'interès

Data d’incorporació 26/11/2020

Salari mensual 1700€

Horari Dll-Dj: 8h-17h i Dv: 6h-14h

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida