Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

2 CUINERS Residència. Enviar CV a ofertesdetreball@cerdanyola.cat

Número d'oferta301067

Publicat - Modificat04/11/2020 - 06/11/2020

UbicacióCerdanyola del Vallès

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs): Caps de cuina (xefs)

Tasques específiquesCAP DE CUINA per Residència a Cerdanyola del Vallès Funcions: Correcte funcionament de la cuina en general, Resolució dels problemes, Garantir en tot moment control del sistema de seguretat alimentària i de qualitat establert:, Compliment de les bones pràctiques d'Higiene, Elaboració de les Fitxes de Producció de cada plat, Comandes, Control dels inventaris, Preparació dels àpats en tot el seu procés (des del cru fins al condimentat final) preparació, elaboració i servei dels plats durant tots els serveis.

Capacitats requeridesFormació Grau Mig Hosteleria Formació completaria Sistemes de Gestió de Qualitat i Seguretat Experiència en Col·lectivitats (1 any d¿experiència mínim realitzant tasques de cuina en Hospitals, Residencies, Escoles, etc...) Formació en dietètica

Tasques desenvolupar Planificar i confeccionar receptes i menús, calcular els costos dels aliments i de la mà d'obra, i fer comandes de productes d'alimentació. Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Examinar les qüestions relatives a la preparació dels aliments amb els directius, amb dietistes i amb el personal de cuina i de servei. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Determinar les quantitats d'aliments que s'han de presentar i idear presentacions decoratives. Instruir els cuiners i els treballadors restants en la preparació, cocció, decoració i presentació dels aliments. Participar en la contractació del personal de cuina i supervisar la seva actuació. Preparar, assaonar i confeccionar especialitats i plats complicats. Exposar les normes vigents en matèria d'higiene i de seguretat dels aliments, i vetllar per la seva observança.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic FP I

Formació de manipulació d'aliments

Molt importants

Experiència en la categoria Mestre/a de taller, capatàs, contramestre, encarregat, cap d'equip..

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme

Informació d'interès

Data d’incorporació 24/11/2020

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei