Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a Superior en Prevenció Riscos Laborals

Número d'oferta301003

Publicat - Modificat03/11/2020 - 20/11/2020

UbicacióSabadell

Ocupació3326 - Tècnics en prevenció de riscos laborals i salut ambiental: Tècnics de seguretat i higiene en el treball

Tasques específiquesEmpresa del sector de la prevenció de riscos laborals necessita incorporar un/a tècnic/a de prevenció de riscos laborals de forma indefinida a la seva Seu de Sabadell. Funcions: Gestió integral de la cartera de clients assignada. Activitats preventives pròpies d¿un Servei de Prevenció Aliè (avaluacions de riscos laborals, formació art. 19 LPRL, documents de mesures davant emergències, fitxes informatives de riscos, mesuraments higiènics, etc.)

Capacitats requeridesRequisits: ·         Estudis mínims Màster o Grau en Prevenció de Riscos Laborals (amb les especialitats de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada. Experiència almenys d'un any en lloc similar.

Tasques desenvolupar Assessorar els representants dels comandaments i els treballadors sobre l'aplicació de normes i reglaments oficials i d'altres tipus relatius a la seguretat laboral i al medi ambient laboral. Inspeccionar els llocs de treball per garantir que el medi ambient laboral, la maquinària i l'equip s'ajusten a les regles, els reglaments i les normes oficials i d'altres tipus en relació amb la higiene o la salut i seguretat laborals i del medi ambient. Oferir assessorament sobre problemes i tècniques d'higiene del medi ambient. Promoure mesures preventives i correctives com ara el control dels organismes vectors de malalties i de substàncies perilloses en l'atmosfera, la manipulació higiènica dels aliments, la correcta eliminació de residus i la neteja de llocs públics.

Requisits

Molt importants

Permís de conduir B

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Importants

Vehicle propi

Experiència en la categoria Tècnic/a mig i assimilats

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Enginyeria - Prevenció i Seguretat Integral

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/11/2020

Horari dill-dijous de 8 a 17.30 i divendres de 8 a 14.30

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres