Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AUXILIAR COMPTABLE

Número d'oferta300956

Publicat - Modificat30/10/2020 - 23/11/2020

UbicacióBarcelona

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Administratius comptables

Tasques específiquesAl servei tutelar "Amb Tu" s'emmarca dins la necessitat de poder oferir cura i tutela a persones incapacitades total o parcialment via judicial. A través de l'exercici dels càrrecs tutelars la fundació ofereix la garantía de seguretat i continuïtat en l'abordatge i acompanyament de les persones tutelades. La persona seleccionada s'encarregarà de realitzar estudis econòmics, arquejos diaris, rendició de comptes anual, supervisió d'economia diària, arxiu i distribució de documentació, participació de reunions d'equip i als espais de formació, i funcions relacionades amb el lloc de treball.

Capacitats requeridesFormació i experiència requerida: FPII / Cicle Formatiu de Grau Superior. Formació específica de comptabilitat i valorable experiència a empresa del tercer sector social o similar. Treball en equip, autonomia, coordinació, responsabilitat i rigurositat, claredat, innovació, implicació, capacitat per a prendre decisions ràpides i gestionar situacions complexes 35 hores setmanals

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació.

Requisits

Importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Administració i Gestió - Administració i Finances

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/11/2020

Salari mensual 1287€

Horari Dilluns-divendres 8:30 a 15h i una tarda fins 18h

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres