Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Treballador/a de la llar/cura de nens

Número d'oferta300003

Publicat - Modificat30/09/2020 - 13/10/2020

Data tancament oferta13/10/2020

UbicacióCardedeu

Ocupació5722 - Mainaders a les llars

Tasques específiquesA més de les tasques especificades amb els nens, mantenir l'ordre al domicili (neteges puntuals), fer els llits, parar taula amb els nens, ordre d'estris de la cuina i endreçar-la. Formació de lleure, orientació o àrees educatives. Feina per tot el curs escolar, amb possibilitats de canvis/ampliació durant l'estiu. Es demanarà omplir certificat segons normativa associada al covid19.

Capacitats requeridesMantenir els ordres establerts, honestedat, resistència i energia, paciència i tolerància. Iniciativa pròpia, mantenir la calma, desenvolupar relacions obertes i amables amb la família (nens i pares), planejar activitats, utilitzar joguines, llibres i altres tipus d'activitats per fomentar un aprenentatge segur i divertit. La persona deu aportar referències de feines similars anteriors.

Tasques desenvolupar Ajudar els nens a banyar-se, vestir-se i menjar. Portar els nens a l'escola i recollir-los o treure'ls a passejar. Jugar amb els nens o entretenir-los llegint o explicant contes. Ajudar a preparar materials i objectes per a activitats educatives i recreatives. Controlar la conducta dels nens i orientar el seu desenvolupament social. Mantenir la disciplina i recomanar o adoptar altres iniciatives per controlar la conducta dels nens, procurant, per exemple, que es vesteixin ells mateixos i que recullin les joguines i els llibres. Observar i vigilar els jocs dels nens.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Molt importants

Carnets especials Monitor/ora d'activitats de lleure infantil i juvenil

Recomanables

Permís de conduir B

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/10/2020

Salari mensual 393€

Horari 16.30h a 19.30h

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament tarda