Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A INSERTOR/A

Número d'oferta299861

Publicat - Modificat25/09/2020 - 23/10/2020

Data tancament oferta23/10/2020

UbicacióSant Just Desvern

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Insertors laborals

Tasques específiques-Detectar les necessitats formatives. - Impartir les accions de formació en tècniques de recerca de feina per a les persones inscrites a la Borsa de treball. Adaptant la metodologia d'impartició de formació a l'entorn digitalitzat per l'actual situació provocada per la COVID-19. - Organitzar sessions individuals i/o grupals d'orientació laboral. - Donar suport en la gestió d'ofertes. INSCRIT/A COM A DEMANDANT D'OCUPACIÓ

Capacitats requeridesEstudis relacionats amb: psicologia, psicopedagogia, ADE, pedagogia, educació social, RRLL, ciències polítiques i/o GAP. Pla d'ocupació de la Diputació de Barcelona "Programa Reforç extraordinari dels serveis locals d'ocupació 2020". IMPRESCINDIBLE: enviar el CV a: ofertesesplugues.soc@gencat.cat L´oferta es tanca el dia 2/10 a les 14h i no s´acceptaran més candidatures.

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes. Assessorar i prestar serveis terapèutics i de mediació i facilitar l'assistència a sessions de grup per ajudar les persones a desenvolupar les habilitats personals que necessiten per abordar i resoldre els seus problemes personals i socials. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i serveis sanitaris, per facilitar-los i obtenir informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Català - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 21/10/2020

Salari mensual 2188€

Horari De dilluns a divendres de 8 a 15 h

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable