Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OFICIAL DE MUNTADOR D'ALUMINI AMB SOLDADURA

Número d'oferta299732

Publicat - Modificat22/09/2020 - 06/10/2020

UbicacióDosrius

Ocupació7132 - Instal·ladors i muntadors de tancaments metàl·lics (excepte muntadors d'estructures metàl·liques): Muntadors de tancaments metàl·lics

Tasques específiquesPreparar la zona de treball a l'obra i organitza l'entorn. Determinarr i preparar els materials, eines, màquines, estris, mitjans auxiliars i els equips de protecció necessaris per a executar els treballs.Efectua el desembalatge i la comprovació de les peces rebudes.Munta, utilitza i desmunta bastides.Munta les peces d'alumini damunt dels premarcs metàl·lics. Efectuar la fixació mecànica de les peces i el seu segellat amb escuma de poliuretà. Realitzar el remat i siliconat exterior.Verificar les obertures i els mecanismes. En rehabilitació, efectua l'extracció de les peces existents.

Capacitats requeridesImprescindible experiencia en soldadura.

Tasques desenvolupar Traçar i marcar en perfils els desenvolupaments. Preparar equips, eines, instruments i proteccions de treball. Tallar manualment, per procediments mecànics, automàtics i semiautomàtics els perfils. Instal·lar elements de tancaments metàl·lics.

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/09/2020

Salari mensual 1900€

Esforç físic

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei