Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Assistència durant la nit a una senyora amb dependència

Número d'oferta299515

Publicat - Modificat16/09/2020 - 24/09/2020

Data tancament oferta24/09/2020

UbicacióAlella

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders)

Tasques específiquesSuport a una persona amb alta dependència (poca mobilitat) durant les nits de dilluns a divendres. Actualment la mobilitat és molt baixa, pendent de recuperació. És una feina temporal per acompanyar-la a les nits durant aquesta recuperació. Assistir-la en cas de necessitats per anar al bany, ajudar a llevar-se i acompanyar-la. Assistir per altres possibles necessitats durant la nit.

Capacitats requeridesExperiència atenent a persones amb dependència. Bona capacitat i aptitud per tractar amb persones dependents. Paciència i bon tracte. Cal que la persona tingui força física per poder realizar les mobilitzacions que calgui. Disponibilitat per treballar durant les nits.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/09/2020

Horari Jornada nocturna, entre 21 nit i 8 matí

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaEntre 1 i 3 mesos

ProrrogableNo