Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de d'equip de fabrica

Número d'oferta299500

Publicat - Modificat16/09/2020 - 20/10/2020

Data tancament oferta20/10/2020

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació4121 - Empleats de control de subministrament i inventari: Magatzemers d'indústries

Tasques específiquesTreball en fàbrica Gestió dels RRHH de la fabrica, control d'aprovisionament i necessitats per a la fabricació. Control i gestió dels mitjans productius. Verificar l'acompliment d'objectius. Assegura la qualitat del producte. Fer complir i revisar la política de PRL, l'ús dels EPI's. Comunicar als caps corresponent qualsevol problema de logística, producció o de RRHH. Identificar les accions de millora del lloc de treball i participar en la seva posada en marxa.

Capacitats requeridesFormació: CFGM o superior de Logística o alta experiència en l'àmbit Requisits: Coneixements d¿ofimàtica (nivell alt). Requisits valorables: Coneixements de MOVEX i altres programes tipus ERP o SAP. Coneixements electricitat. Idiomes: francès i anglès.

Tasques desenvolupar Organitzar i controlar la recepció i l'expedició de mercaderies i portar els registres pertinents. Portar l'inventari de les existències, verificar les entrades i sortides, avaluar les necessitats i fer comandes per reposar les existències. Rebre, emmagatzemar i lliurar eines, peces de recanvi, recanvis i equips diversos, i portar els registres pertinents. Pesar les mercaderies rebudes, lliurades, fabricades o despatxades, i portar els registres pertinents. Establir inventaris de mobiliari i d'altres efectes que s'hagin de guardar en dipòsits

Requisits

Molt importants

Llengua Francès - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/10/2020

Horari 8:30-14:30

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable